Beeldresearch

Beeldresearch is al jaren een zeer belangrijke activiteit van Lineair. Onze researchers zoeken in alle mogelijke bronnen naar de gevraagde illustraties voor boeken, brochures, jaarverslagen, rapporten en presentaties. We zetten zoekopdrachten uit via ons uitgebreide netwerk van fotografen, fotobureaus en illustratoren of maken gebruik van collega-stockbureaus, musea, gemeente- en bedrijfsarchieven. Mocht na intensief onderzoek blijken dat het gewenste beeld niet gevonden wordt, dan kunnen we een foto-opdracht bij een van onze fotografen voor u verzorgen. Uiteraard bespreken wij met u het beeldplan, zodat we naast het juiste beeld, ook een snelle levertijd kunnen garanderen.

Copyright

Alle foto's in deze beeldbank zijn rechtenbeschermd. Het regelen van de externe beeldrechten wordt ook door ons bureau verzorgd.

Lineair Beeldresearch online tool

Lineair Beeldresearch ontwikkelde een unieke tool om beeldmateriaal digitaal te kunnen bespreken met elkaar. Via deze tool kunt u inloggen in een database. Op deze manier kunt u het door ons geselecteerde beeldmateriaal beoordelen. Meerdere partijen zoals inkoper, beeldeditor, auteurs en bijvoorbeeld tekenaars, ieder met eigen toegangsrechten, kunnen naast hun beoordeling onder het beeldmateriaal ook in een chatbox met elkaar van gedachten wisselen. Zo kunt u snel met meerdere partijen tot een besluit komen.
Voor een indruk kijk op: www.lineairbeeldresearch.nl

Log in» Registreren
» Toegangscodes vergeten

Ogenblik geduld

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je bestand wordt nu klaargezet.


Bestand wordt klaargezet

Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Fout opgetreden

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.

sluit

Nieuwe lightbox

Ok

Hernoemen lightbox

Ok

Toevoegen aan mandje

Weet u zeker dat u de beelden uit deze lightbox wilt toevoegen aan uw winkelmandje?

Nee Ja

Verwijderen lightbox

Weet u zeker dat u de lightbox "" wilt verwijderen?

Nee Ja

Download beeld

Geef hieronder aan waarvoor u de foto gaat gebruiken:
Annuleer Verstuur